Saal-Digital.nl

Van Saal-Digital.nl mocht ik een van hun producten uitproberen in ruil voor een eerlijke beoordeling. Bij deze. Ik heb gekozen voor wanddecoratie en heb een foto laten afdrukken op Alu-Dibond Butlerfinish in de afmeting 50×50 met een standaard ophangsysteem.

Je kunt kiezen of je de software download of dat je online werkt. Beiden werken goed met dat verschil dat je online iets minder mogelijkheden hebt.
Voor mij is er slechts één minpunt en dat is de betalingsmogelijkheid. Je kunt betalen met een creditcard of via Paypal. Het is niet mogelijk om via Ideal te betalen.

De bestelling wordt verstuurd via DHL en wordt in principe op minder dan een week bij je afgeleverd. Als er onverhoopt iets mis gaat (mijn pakje werd door DHL naar een verkeerde plek gestuurd) dan is de communicatie met Saal-Digital.nl heel snel en goed. Alles is goed verpakt in stevig materiaal.

Het was spannend om het pakje open te maken want ja, hoe zou mijn foto voor de dag komen op dit materiaal? Het materiaal is geborsteld aluminium plaat van 3 mm dik. Het resultaat heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. De foto die ik gekozen had komt door het geborstelde aluminium prachtig voor de dag. Het wit van de pelikaan glanst en lijkt uit de plaat te springen.

Het standaard ophangsysteem is eenvoudig maar stevig.

Het door mij gekozen artikel is nu via deze link met korting te bestellen. Hier zie je ook beter het resultaat. Ik krijg dat niet zo mooi voor elkaar als ik zelf een foto van het eindresultaat maak.

Voor mij is deze ervaring een reden om meer producten van Saal-Digital.nl te gaan proberen.

 

1 antwoord
  1. Saal Digital NL
    Saal Digital NL zegt:

    Hartelijk dank voor uw inzet en de review. Wat een prachtige afbeelding heeft u gebruikt.
    Wij zijn momenteel iDeal als betaalmethode aan het onderzoeken en hopen dat we dit binnenkort kunnen aanbieden.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =