Kruidenboter

Op verzoek nog eens mijn kruidenboter.
Lekker voor bij de barbecue.

Nodig:
1 pakje margarine of roomboter naar keuze
1 tot 1,5 runderbouillonblokje voor een halve liter
Bosje bieslook
Bosje peterselie
Optioneel: Zeezout en knoflook

Laat de boter op kamertemperatuur komen en prak ze.
Maal het bouillonblokje tot poeder en roer dat door de boter.
Snij bieslook en peterselie zeer fijn en roer dat er ook door.
Als je van knoflookboter houdt dan kun je er geperste knoflooktenen naar smaak in doen.
Eventueel strooi je bovenop wat grof zeezout.

Laten rusten in de koelkast. Na een dag is de boter het lekkerste.
Je kunt de boter een aantal weken gebruiken en invriezen kan ook.

007

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

42 + = 46