Kruiden online kopen.

Een tijdje geleden zijn we een lang weekend naar Wijk aan Zee geweest met als doel eens lekker rond te kijken op de Beverwijkse Bazaar zonder ’s avonds doodmoe nog naar huis te hoeven rijden.

We hebben er twee dagen heerlijk rondgestruind. Ik zal jullie alle vermoeiende details besparen en “to the point” komen. Tenminste waar het de titel van deze blogpost betreft. Als je wel eens op de bazaar geweest bent dan ken je de overweldigende geuren die je tegemoet komen wanneer de Oosterse markt binnengaat. Groente, fruit, vlees, vis, snoep, gebak, eten en kruiden.

Met name over de kruiden wil ik het even hebben met de kookliefhebbers onder ons. Ik stuitte op een stand van OBA.oba5Wat een geweldig assortiment kruiden van over de hele wereld. Er lagen zowel pure soorten als een heleboel heerlijk ruikende mixen. Ik heb er dan ook een aantal gekocht maar ik heb me toen heel erg beheerst. Daar had ik achteraf spijt van dus ik ging eens op het www speuren of ze ook zouden verzenden. Tot mijn grote verrassing vond ik een heel uitgebreide website waar je alles online kunt bestellen. Dat heb ik uiteraard meteen gedaan. Bij alle kruiden en mixen kun je kiezen uit een kleine of een grotere verpakking. Volgens de site wordt er op dinsdag en woensdag verzonden dus ik verwachtte een weekje geduld te moeten hebben maar ik had alles binnen twee dagen al in huis. Over de service dus ook niks te klagen. Ook de prijzen zijn heel erg netjes.

Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Met name de mixen zijn (voor de avonturiers onder ons) zeer aan te raden. Ik wens jullie veel plezier met deze website. Bewaar maar vast wat potjes om jullie bestellingen in te stoppen.

OBA collage

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 75 = 83