Op de site van Heerlijkerwijs stonden deze lekkere bananenkroketten met Nutella.
Ze zijn niet overdreven zoet, al zou je denken van wel.

Nodig:
Bananen
Nutella
Bloem
Ei
Paneermeel
Olie
Suiker
Kaneel

Neem vier bakjes en vul ze met bloem, losgeklopt ei, paneermeel en de laatste met suiker gemengd met kaneel.
Zet de olie in een pannetje op het vuur.
Schil de bananen en snij stukjes van een centimeter of 6, 7. De puntjes niet gebruiken. Maak ik elk uiteinde een gaatje en vul de gaatjes met Nutella.
Rol de stukjes eerst rondom in de bloem, dan in het ei en vervolgens in het paneermeel.
Bak ze in ongeveer vijf minuutjes goudbruin en laat ze even uitlekken en afkoelen.
Als laatste rol je ze in je suiker-kaneelmengsel.

Snoepen maar!

One comment on “Bananenkroketten met Nutella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 2 =