11 of 10 ???

Wij, mijn man en ik, zijn fan van een voetbalclub in België. Waasland-Beveren. Die club speelt al een tijdje niet zo best. Afgelopen week hebben ze zelfs hun trainer weer ontslagen.
Vanavond moesten ze spelen tegen Anderlecht en al na dertig seconden kreeg W-B een rode kaart. Ze moesten dus verder met negen veldspelers en een doelman. Op een of andere manier loopt dat spelletje bij hun lekkerder. Het is niet de eerste keer dat ik dit zie.

Nou kan ik er niks aan doen maar op zo’n moment gaat mijn fantasie met mij aan de loop. Er borrelt plotseling een vraag bij me op die ik graag beantwoord zou zien dus roep ik alle voetbalkenners op om mij van een correct antwoord te voorzien.

Als je nou als ploeg weet dat je spelletje beter loopt met 10 en je moet perse met je volledige elftal aantreden, mag je dan een van je spelers voor spek en bonen op het veld zetten? Dan stel ik me zo voor dat je die zo’n beetje langs de zijlijn laat dribbelen of langs de middenlijn of zo?

Grappig hè? Desalniettemin is mijn vraag serieus bedoeld dus…Kom maar eens met een antwoord op deze kwestie.

rode-kaart

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + = 17